fredag den 10. april 2009

Så gik den uge !

De 100 Timers Astronomi blev en solid succes. I løbet af perioden havde vi mindst 606 gæster, og vi fik mange positive tilkendegivelser.
Det var helt klart de to aftener med klart stjernehimmelvejr, som trak flest gæster. Til en del af foredragene, var der desværre alt for få gæster, så det må vi lære af til en anden gang. Pressen svigtede os næsten helt. Der var en lille notits i Aarhus Stiftstidende torsdag, og Århus Onsdag bragte uddrag af pressemeddelelsen. Desuden besøgte P4 Morgen os fredag morgen, og sendte et kort indlæg - ikke udsendelse hele morgenen, som vi ellers havde håbet på.
Det, at der alligevel kom mange gæster, når vejret var til det, må vi tolke sådan, at de mange udsendelser af e-mails til lister fra Folkeuniversitetet, Skolevæsenet og Ungdommens Naturvidenskabelige Forening har været effektive. At foredragene ikke blev godt besøgt må altså skyldes manglende interesse for emnerne, forkert lagte tidspunkter og måske det gode forårsvejr de fleste af dagene.

Ideen med at blogge fra Observatoriet gik i vasken fordi ingen af de medbragte computere kunne fungere, men mon der er nogen, som har savnet det!

Det har været en god og spændende oplevelse for os som arrangører, og det er bestemt fristende at stille noget lignende på benene en anden gang - men der skal gå et stykke tid, for det har også været meget krævende at være på stikkerne dag og nat i 5 dage.

Alle I som deltog, og som hjalp til på mange forskellige måder, skal have mange tak.

Hilsen Laura og Ole

Ingen kommentarer:

Send en kommentar